Versterk je merk met bedrukte mokken

Ontdek de kracht van aardewerk bedrukken en versterk je merk met bedrukte mokken! Altijd al benieuwd geweest hoe materialen van aardewerk worden bedrukt? In deze video laat Ed Cornelissen je zien hoe het werkt! Het gebruik van aardewerk is een ideale manier om jouw merk te versterken. Zoals op de bovenstaande foto is te zien, ging Eline Keet van bedrijf Sportrusten je al voor!

De kracht van bedrukte mokken

Bedrukte mokken met het logo, de naam of de slogan van je bedrijf helpen de merkbekendheid te vergroten. Telkens wanneer iemand de mok gebruikt, wordt hij herinnerd aan jouw merk. Daarnaast zijn aardewerken mokken duurzaam en herbruikbaar, wat bijdraagt aan een groen imago voor je bedrijf als je ze op een milieuvriendelijke manier promoot. Bovendien kan het gebruik van bedrukte mokken bijdragen aan klantenbinding: het geven van bedrukte mokken als relatiegeschenken of als onderdeel van loyaliteitsprogramma’s kan helpen bij het opbouwen van een sterkere band met klanten.

Sublimatiepapier

Aardewerk wordt bedrukt door middel van sublimatiepapier. Sublimatiepapier wordt vaak gebruikt bij het bedrukken van mokken met behulp van de sublimatietechniek. Het bedrukken van mokken met sublimatie is een populaire methode vanwege de duurzame resultaten en de mogelijkheid om kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen te maken. Het is echter belangrijk om de juiste sublimatie-inkt, mokken en apparatuur te gebruiken en de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen voor de beste resultaten.

Aardewerk met een huisstijl kleur in de binnenzijde

Onze mokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen om perfect bij jouw merk te passen. Kies de optie die het beste aansluit op jouw boodschap en doelgroep. Maak je mokken uniek met je bedrijfslogo, slogan of een speciale boodschap voor je klanten. We helpen je graag bij het maken van een opvallend ontwerp dat indruk maakt. Het is uiteraard mogelijk om de mokken helemaal aan te passen naar jouw huisstijl. Zo kan je de kleur van jouw huisstijl laten aanbrengen op de binnenkant van de mok.

Neem contact met ons op

Dus, waar wacht je nog op? Versterk je merk, vergroot je zichtbaarheid en laat een blijvende indruk achter met onze bedrukte mokken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor het bedrukken van mokken met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan.