De mogelijkheden van contoursnijden

Op zoek naar een nieuwe manier om je drukwerk vorm te geven? De mogelijkheden van contoursnijden bieden veel opties om drukwerk af te werken. Hierbij worden gedeeltes van het drukwerk in iedere gewenste vorm gesneden. Dit is zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het drukwerk mogelijk.

De buitenzijde van drukwerk kan uit rechte afmetingen bestaan, maar je kunt ook voor een bijzondere vorm gaan om een onuitwisbare indruk achter te laten. Door gedeeltes binnen het drukwerk contour te snijden zorg je juist voor een speciaal effect. Zo kun je net als in de video letters contour laten snijden. Doordat het drukwerk een dubbele kaart heeft, is de pagina achter het contourgesneden gedeelte nog steeds te zien. Het is uiteraard mogelijk om dit gedeelte te voorzien van een eigen ontwerp.

Contoursnijden wordt vooral gebruikt voor de afwerking van panelen, om een logo extra goed onder de aandacht te brengen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor point-of-sale toepassingen. Denk hierbij aan wobblers op een verkooppunt, kaartjes of speciale stickers.  

Contoursnijden kan met panelen in de vorm van een logo (meest gebruikt). En contoursnijden kan om iets extra aandacht te geven zoals wobbelers in de winkel met kaartje speciale stickers etc etc

Weet je niet goed waar je moet beginnen en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? De mogelijkheden van contoursnijden zijn eindeloos! Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

Meer video’s zien? Kijk dan hier!