Ontdek de veelzijdige toepassingen van bedrukt vloeipapier

Wit vloeipapier, ook bekend als zijdepapier of zijdevloei, biedt niet alleen een uitstekende mogelijkheid om op een voordelige manier uw merk of boodschap in full colour te laten bedrukken, maar het heeft ook diverse praktische toepassingen. In dit artikel verkennen we niet alleen de voordelen van bedrukt wit vloeipapier, maar ook de verschillende manieren waarop het in diverse contexten kan worden gebruikt. Bij Cprint kan vloeipapier mooi en voordelig worden bedrukt in full colour!

Verpakking en bescherming

Een van de meest voorkomende toepassingen van wit vloeipapier is als verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld luxe verpakkingen. Door zijn zachte en lichte eigenschappen is het ideaal voor het beschermen van delicate voorwerpen tijdens transport. Of het nu gaat om glaswerk, porselein, sieraden of andere kwetsbare items, bedrukt wit vloeipapier zorgt ervoor dat uw producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Cadeauverpakking en presentatie

Daarnaast wordt wit vloeipapier door (kleding)winkels vaak gebruikt voor cadeauverpakkingen en presentatiedoeleinden. Het biedt een elegante en feestelijke uitstraling, waardoor uw cadeaus extra speciaal aanvoelen. Of het nu gaat om het inpakken van delicate geschenken zoals parfum, sieraden en schoenen of het presenteren van producten in een winkel, persoonlijk bedrukt vloeipapier voegt een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

Productinformatie en levering

Goed om te weten: productietechnisch is de maximale inktbezetting 60% en de inktlaag maximaal 250%. De tot-formaten kunnen door ons gratis naar één kleiner formaat worden gesneden. Het maximale formaat is 70 x 100 cm in offset gedrukt. Heb je iets op kortere termijn nodig? We bieden ook spoedleveringen aan! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Klaar om uw merk te laten opvallen met bedrukt wit vloeipapier? Neem vandaag nog contact op met Ed Cornelissen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het aanleveren van de juiste bestanden of u te helpen met het maken van een ontwerp.