Ontdek de perfecte beachflags bij Cprint: snel, duurzaam en op maat gemaakt!

Ontdek de onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding van beachflags bij Cprint, waar snelle leveringen in Amsterdam hand in hand gaan met deskundige internationale dienstverlening. Zet deze eyecatchers in bij beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, makkelijk te vervoeren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Variatie in vormen en formaten

Bij Cprint, onder leiding van Ed Cornelissen, bieden we keuze uit vier vormen en diverse formaten beachflags. Van het populaire langwerpige model straightflag tot de bredere boodschapsruimte van de dropflag en het opvallende design van de waveflag. Kies ook voor de squareflag, een rechte beachflag met extra ruimte voor je print.

Duurzame stofkeuzes

Bij het bestellen van onze beachflags heb je de mogelijkheid om uit drie verschillende stofsoorten te kiezen. Van de universele Flag-stof tot het duurzame Flag PET, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Voor extra stevigheid bieden we Longlife, een speciale vlaggenstof met minder neiging tot rafelen dankzij de unieke structuur.

Afgestemd op jouw ontwerp

Personaliseer jouw beachflag nog meer door het ontwerp door te laten lopen in de tunnel. We raden het af om afbeeldingen en patronen door te laten lopen, maar met onze standaard templates ben je verzekerd van een perfect aangeleverd bestand.

Compleet met accessoires

Maak je bestelling compleet met een beachpole en een bijpassende standaard. Kies jouw standaard aan het einde van het bestelproces en verrijk jouw beachflagervaring met de juiste accessoires.

Meer weten? Neem contact met ons op!