Gesneden materiaal voor jouw perfecte project

Ben je op zoek naar perfect gesneden materiaal voor je volgende project? Dan ben je bij Cprint aan het juiste adres. In onze laatste video nemen we je mee in de wereld van contourgesneden materiaal en laten we zien hoe deze met behulp van geavanceerde freesmachines tot stand komen.

​Geavanceerde freestechnologie

De freesmachines van Zund zijn ware meesterwerken van precisietechniek. Ze zijn ontworpen om verschillende materialen te bewerken. Denk hierbij niet alleen aan papier en karton, maar ook aan forex, MDF-platen, gesneden multiplex platen zelfs vilt! Dankzij een uitgebreide database met materialen kunnen we aan vrijwel al je wensen voldoen.

Nauwkeurige demonstratie

In onze demonstratie, waarbij we ons richten op MDF-platen, laten we zien hoe snel en nauwkeurig de machine werkt met gesneden multiplex platen. Met een geïntegreerde stofzuiger wordt het afval direct weggezogen, wat zorgt voor een schone en efficiënte werkomgeving.

Gesneden materiaal met prachtige resultaten

Het resultaat van dit proces is verbluffend: perfect passende stukken die klaar zijn om te worden geassembleerd tot prachtige meubelstukken. Of het nu gaat om een krukje, een tafel, of een ander meubelstuk, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Volledige ondersteuning

Maar waarom zou je hier stoppen? Als bedrijf staan we klaar om je te helpen met alle aspecten van je project, inclusief de opmaak van het ontwerp. Met onze expertise en toewijding aan vakmanschap kunnen we jouw ideeën tot leven brengen.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact op met Ed Cornelissen voor gepersonaliseerd meubilair dat aan al je wensen voldoet. Stap binnen in de wereld van precisie en mogelijkheden. Ontdek de kunst van contourgesneden materiaal en laat je projecten schitteren.