Gepersonaliseerde pennen: bedrukken en graveren voor effectieve branding!

De kracht van gepersonaliseerde pennen

Breng jouw merk tot leven met gepersonaliseerde pennen bedrukken en graveren! Bij ons kun je pennen laten bedrukken met jouw logo, waardoor ze niet alleen praktische schrijfinstrumenten zijn, maar ook krachtige marketingtools. Of je nu op zoek bent naar relatiegeschenken, beursmateriaal of kantoorbenodigdheden, onze bedrukte pennen zijn de perfecte keuze. Ze vallen op, blijven in de handen van je klanten en verspreiden je merkboodschap keer op keer. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van gepersonaliseerde pennen bedrukken en graveren en geef jouw bedrijf de aandacht die het verdient!

Lasertechnologie

In deze video laat Ed Cornelissen je zien hoe pennen worden bedrukt. In dit geval worden de pennen eerst gegraveerd. Het is mogelijk om alle huisstijlkleuren van pennen te gebruiken voor het graveren. Eerst wordt de toplaag van de pen weggelaserd, daarna worden de logo’s op de pennen gelaserd. Dankzij de lasertechnologie kunnen gedetailleerde ontwerpen en fijne tekst worden gemaakt, waardoor er veel creatieve vrijheid is bij het personaliseren van pennen. Het is mogelijk om de meest gedetailleerde logo’s, namen of speciale boodschappen laten graveren. Daarnaast is het laseren een milieuvriendelijke optie aangezien het geen inkten of chemicaliën vereist en produceert deze methode weinig afval.

Aangepast op jouw voorkeur

We kunnen jou voorzien in de oplage die bij jou past: het is al mogelijk om pennen te bedrukken vanaf 25 stuks, maar dit kunnen er ook duizenden zijn. Heb je de pennen binnenkort nodig? Geen zorgen: binnen 5 werkdagen zijn de pennen klaar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee. Neem hier contact met ons op!