Gepersonaliseerde hardloopshirts: samenwerking met Cprint voor Voorschoten Running Team

Gepersonaliseerde hardloopshirts

Cprint.nl is sponsor van running team2024 van Voorschoten atletiek. Speciaal voor dit runningteam zijn gepersonaliseerde hardloopshirts gemaakt. Door de ruime keuze in kleuren, maatvoering en snelle levertijd van Craft is er voor dit A-merk gekozen. Uiteraard alles precies op maat geleverd door eerst met passhirts de maat te bepalen. Het design van de verschillende logo elementen in een digitale proef afgestemd. Als extra is elk shirt voorzien van de naam van de runner. Zowel t-shirts als hemdjes hebben we gemaakt voor deze runners. Ed Cornelissen (vierde van links) van Cprint ondersteunt hardlopers en hardloop teams met kleding en een enorm enthousiasme. Heb je ook gepersonaliseerde bedrukte hardloop kleding nodig? Neem contact op met Cprint. Jouw vereniging of runnersclub ondersteunen we graag, net als deze supersnelle hardlopers van Voorschoten Runningteam 2024.
 

Persoonlijk ontwerp

Het ontwerp en positionering van logo’s hebben we samen met Runningteam 2024 afgestemd. Hier zie je het logo van Cprint links onder n Hilgersom rechts

In de huisstijl kleur geel van Voorschoten atletiek is de achterzijde voorzien van de naam van de hardloper. Gepersonaliseerde bedrukte hardloop shirts! Erg mooi geworden. Ben je ook op zoek naar gepersonaliseerde hardloopshirts? Neem dan vandaag nog contact op met Ed Cornelissen!