Fotoframes voor bedrijven: maak indruk op evenementen met uniek drukwerk

Speciale actie

Een fotoframe is niet zomaar een stukje drukwerk; het is een vrolijke, gedenkwaardige toevoeging aan elk evenement. Heb je al eens een foto gemaakt met ons creatieve fotoframe? Zo niet, dan is dit het perfecte moment om je bedrijf te voorzien van dit speciale drukwerk. We hebben een exclusieve actie voor jou in petto! Lever je artwork, inclusief je logo, aan, en wij zorgen voor een digitale proef. Na jouw goedkeuring sturen we jouw gepersonaliseerde fotoframe met jouw bedrijfslogo direct jouw kant op. Het ontwikkelen van fotoframes voor bedrijven kan je gerust aan ons overlaten!

Verschillende afwerkingen

Wat betreft de afdruktechniek van fotoframes voor bedrijven, bieden we de keuze tussen honingraat karton en Dibond. Beide materialen zijn ideaal voor het vervaardigen van contouren in de vorm van je unieke fotoframe. Honingraat karton is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, en het is ongelooflijk licht. Dit maakt het fotograferen met je fotoframe een fluitje van een cent. Aan de andere kant is Dibond zwaarder en kan het zelfs in regenachtige omstandigheden worden gebruikt.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail als je op zoek bent naar iets speciaals om toe te voegen aan je bedrijf. Wij garanderen dat ons fotoframe een krachtige merkversterker en sfeermaker is voor elk drukevenement. Niet alleen bedrijven profiteren hiervan, maar ook verenigingen, scholen, winkels, en evenementen kunnen hun voordeel doen met dit opvallende en creatieve drukwerk.

Zoals Pelpina Trip al heeft ontdekt, is zo’n fotoframe een coole en opvallende toevoeging aan elk evenement. Dus, waar wacht je nog op? Voeg een vleugje uniekheid toe aan jouw bedrijf en maak je merk onvergetelijk met onze fotoframes!