Bestel snel en wereldwijd: ontdek de impact van mastvlaggen bij Cprint!

Ontdek de kracht van mastvlaggen bij Cprint, waar wij niet alleen snel leveren in Amsterdam, maar tevens uitblinken in wereldwijde bezorging. Voor al je bedrijven, merken of evenementen is dit dé manier om op te vallen! Met een creatief ontwerp en opvallende kleuren zijn onze mastvlaggen zelfs van grote afstand zichtbaar.

Bestel nu snel en eenvoudig

Cprint, onder leiding van Ed Cornelissen, maakt het mogelijk om je mastvlag eenvoudig en razendsnel te bestellen. Geef je boodschap de aandacht die het verdient, niet alleen lokaal in Amsterdam, maar over de hele wereld.

Variatie in formaten

Kies uit een breed scala aan formaten voor onze mastvlaggen. Of je nu gaat voor het staande of rechte model, met respectievelijk vijf en zes formaten, bieden wij de flexibiliteit die bij jouw behoeften past. Ontdek ook de veelzijdigheid van het rechte model, dat tevens kan dienen als opvallende gevelvlag.

Duurzame stofkeuzes

Bij Cprint laten we je kiezen uit drie stofsoorten. Van de universele Flag-stof tot het duurzame Flag PET, vervaardigd uit 100% gerecyclede petflessen. Voor extra stevigheid bieden we Longlife, een speciale vlaggenstof met minder neiging tot rafelen dankzij de unieke structuur.

Afgestemd op jouw ontwerp

Maak je vlag helemaal van jou door te kiezen uit verschillende afwerkingsopties. Ga voor een afwerking met witte band en haken of zwarte band en haken, en bepaal zelf of dit aan de linker- of rechterzijde van de mastvlag moet zijn. Bij Cprint draait het om het creëren van de perfecte vlag die jouw ontwerp tot leven brengt. 

Meer weten? Neem contact met ons op en kom erachter hoe wij jou kunnen helpen!