Aluminium bord

  • Aluminium borden geschikt voor allerlei toepassingen
  • Lichtgewicht, stevig en maatvast
  • Keuze uit wit gelakte of aluminium toplaag
  • Drie soorten Dibond® mogelijk
Categorieën: ,

Ideaal voor panelen, als reclamebord of als fotopaneel

De panelen en borden van aluminium hebben een licht gewicht en hebben een dikte van slechts 3 tot 4 mm. Desondanks is dit materiaal heel stevig, waardoor het voor veel toepassingen geschikt is. Dit is ideaal voor panelen in frames, als reclamebord aan de gevel of als fotopaneel.

In iedere vorm geleverd 

De borden worden van Dibond® gemaakt, dit is een sandwichpaneel die aluminium toplagen heeft. Tussen deze laten zit een zwarte PU-kern. Hierdoor zijn de borden licht van gewicht en toch stevig. Daarnaast kun je ze in elke gewenste vorm bestellen.

Zwart of wit 

Kies uit een witte of zwarte toplaag. Hierdoor komt een print optimaal tot z’n recht. Daarnaast is er ook Dibond® Butler Finish. Dit paneel heeft een printzijde van geborsteld aluminium. De structuur blijft na het printen nog steeds zichtbaar. 

Dubbelzijdig geleverd is ook mogelijk 

Het is ook mogelijk om Dibond® Digitaal te bestellen met een dubbelzijdige print. Hierdoor kun je optimaal profiteren van de presentatieruimte. Ook heeft het een meer constante kleur en een betere hechting in vergelijking met Dibond® Budget.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aluminium bord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *