Peesdoek

  • Peesdoeken voor diverse frames
  • Keuze uit 7 doeksoorten
  • Eenvoudig verwisselbaar
  • Met B1 certificering

Ontzettend populair 

Peesdoeken zijn al jarenlang populair. Het is een goede manier om te presenteren en het verwisselen van peesdoeken is zo gepiept. Peesdoeken zijn niet voor niets op veel plekken te zien. 

Kies uit zeven doeksoorten 

We leveren peesdoeken in zeven soorten polyester: Dekostof, Decotex, Structex, Samba Backlit, Blackback Soft, Blackback XL en Theater. Iedere peesdoek is voorzien van een B1-certificaat. Het is moeilijk ontvlambaar, waardoor eventuele brand zich minder snel zal verspreiden. 

Meest gekozen: Dekostof 

Het meest gekozen materiaal is Dekostof. Het is een mat en helder wit materiaal. Door de sublimatie-printtechniek trekken de kleuren in de weefsels van het doek. Ook kan het materiaal gewassen en gestreken worden en is bovendien zeer kreukherstellend. 

Gemakkelijk te verwisselen 

De peesdoeken zijn gemakkelijk te verwisselen door de platte siliconen pees. Het spannen in een textielframe is hierdoor heel eenvoudig. De doeken zijn bovendien ook geschikt voor al onze (LED) textielframes. De doeken kunnen aan de wand, vrijstaand of aan het plafond worden bevestigd. 

Allermakkerlijkst 

Nog makkelijker monteren? Gebruik dan de speciale kunststof e-locktool. Dankzij deze tool druk je het doek eenvoudig in het frame. Zo is het doek direct op spanning. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peesdoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *