Stickers

  • Topkwaliteit met een resolutie van 812 dpi
  • Geen stansmeskosten
  • Diverse mogelijkheden voor bedrukken: op papier, witte of transparante folie

Juist in deze tijd van belang

Ook in deze tijd is het gebruik van stickers van belang. Stickers zijn geschikt voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld op kantoor of in de horeca. De stickers van Corporate Print zijn op verschillende oppervlakken te gebruiken en vormen een ideaal communicatiemiddel.

Prints met een resolutie tot 812 dpi 

Wanneer je kiest voor een PVC-vrije sticker wordt deze digitaal geprint met een resolutie tot 812 dpi. We maken gebruik van de HP Indigo’s LEP-technologie, waarmee er met hele kleine inktdeeltjes wordt geprint. Hierdoor krijgen prints een mooie glans en een haarscherpe print. Als je voor een vinylsticker kiest, dan is de printtechniek afhankelijk van de bedrukking. Deze wordt dan middels UV of latex geprint.

Voordelige keuze

De PVC-vrije stickers worden met een lasersnijmachine gesneden. Hierdoor is de productie efficiënter en nauwkeuriger. Daarnaast is het gebruiken van stansvormen niet meer nodig. Dit maakt de PVC-vrije sticker een voordelige keuze. Het is bovendien mogelijk om stickers vanaf oplage 1 te bestellen, zonder dat er extra opstartkosten bij komen. 

Stickers voor iedere toepassing 

Een PVC-vrije sticker is een duurzamere en goedkopere oplossing. Op het matte papier na zijn alle stickers voorzien van een beschermende vernislaag. De maximumafmetingen zijn 25 x 25 cm. Het is mogelijk om uit papier of folie te kiezen. Vinylstickers worden altijd van folie gemaakt en zijn watervast. Ook kunnen deze stickers op groot formaat worden geprint. Afhankelijk van het binnen- of buitengebruik kun je kiezen voor stickers op 3M™ of Orajet® folie. 

Grote formaten 

Als je een groot formaat nodig hebt, raden we aan om een vinylsticker te bestellen. Lever het hele oppervlakte in één bestand aan en wij delen het bestand op in meerdere delen. De sticker krijgt een extra marge van 1,5 cm. Hierdoor kan jouw klant naadloos plakken voor een perfect eindresultaat. 

Keuringsstickers van high end kwaliteit 

Het is mogelijk om keuringsstickers te bestellen met een diameter van 2, 3 of 4 cm. De stickers zijn voorzien van een extra beschermlaag, dankzij de glans of het UV-werende laminaat. De keuringsstickers worden geprint op vellen van 30 x 26 cm. 
Let op: Het kan gebeuren dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm bij PVC-vrije stickers, en 3mm bij vinylstickers vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *