Backdrop

  • Te gebruiken als achtergrond van een podium 
  • Heeft een matte uitstraling, maar geen reflectie 
  • Kies uit allerlei formaten 
  • Heeft een B1-certificaat 
Categorieën: ,

Ideaal reclamemiddel 

Op zoek naar een achtergrond voor een podium of decor? Gebruik een backdrop! Het zorgt voor een grootse en tegelijkertijd sfeervolle aankleding van een evenement of een theater. Ook kan een backdrop goed gebruikt worden als reclamemiddel. 

Geen weerkaatsing van het licht 

Door de matte uitstraling weerkaatst het licht van de spots niet in het doek. De print is daarom altijd goed te zien. Ook zijn de backdrops brandveilig dankzij het B1-certificaat. 

Keuze uit verschillende formaten 

Kies uit verschillende formaten! De stofsoorten hebben een printbreedte tot maar liefst 496 cm uit één stuk stof. Zijn doeken groter dan 5 x 5 meter? Dan zetten we de doeken aan elkaar. 

Dekostof: soepel, opvouwbaar en polyester 

Voor podiumdoeken is dekostof erg geschikt. De stof is soepel, opvouwbaar en van polyester. Dit zorgt ervoor dat de stof makkelijk te transporteren is. Ook heeft de Dekostof een fijne structuur en komen de prints echt tot leven. 

Verschillende afwerkingen 

Kies uit schoonsnijden, brand en ringen, band en d-ringen, band en koord, tunnel, platte pees of klittenband. Het doek is op de manier te bevestigen die het best bij jou past. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Backdrop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *