Sierkussen

  • Creëer je eigen kussens met een uniek ontwerp 
  • Ga voor losse hoezen of een hele set 
  • Voor indoor en outdoor te gebruiken 

De ideale aankleding

Door sierkussens te gebruiken, zorg je voor een aparte sfeer in iedere ruimte. Denk hierbij aan een vergaderruimte, maar sierkussens zijn ook in de horeca onmisbaar. Ook is het afwisselen van sierkussens een ideale manier om je interieur aan te passen op de seizoenen. Tip: zorg ervoor dat de sierkussens bij de gordijnen passen, dat zorgt voor een mooi geheel. 

Losse hoes of met vulling 

De kussens zijn als losse hoes of met een vulling te bestellen. De kussens worden geleverd in zes formaten en hebben een rits aan de onderkant. 

Voor zowel binnen als buiten 

De kussens worden geleverd in acht verschillende materialen voor binnen: Dekostof, Kendal, Lodi, Mezo, Pro Cotton Percal, Pro Cotton Satin en Structex. Liever sierkussens voor buiten? Ook dit is mogelijk! Deze sierkussens maken we met ProPES Outdoor. Deze stof is slijtvast en waterafstotend. 

Lodi: de look van linnen en voordelen van polyester 

Voor onze kussens gebruiken we onder andere de stof Lodi. Dit is een dichte stof die is gemaakt van 100% polyester garen. Deze stof heeft de uitstraling van linnen, maar tegelijkertijd de voordelen van polyester. De stof geeft een stabiel en stevig effect, wat de levensduur van de stof vergroot. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sierkussen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *