Pixlip Go frame

  • Gemakkelijk opgezet binnen vijf minuten 
  • Licht van gewicht, makkelijk te vervoeren 
  • Verlicht aan beide zijden 

In elkaar zetten zonder gereedschap 

Met het Pixlip Go frame val je gegarandeerd op. Het frame is in elkaar te zetten zonder behulp van gereedschap. Door het doek aan beide zijden te bevestigen, is het systeem compleet. De Pixlip Go is daarom een must voor elke stand, showroom of etalage. Bovendien is het frame 100% recyclebaar. 

Verlicht aan beide zijden 

Pixlip Go is het alternatief voor klassieke banners. Het is de manier om de boodschap van jouw klant in de spotlights te zetten. Gebruik een mobiel frame als een vrijstaande oplossing of gebruik meerdere frames voor een beurswand. Gebruik de brochurehouder om een extra functie te geven aan het frame. 

Binnen 5 minuten klaar  

Het frame bestaat uit gerecycled kunststof. Het is daarom extra licht en makkelijk te vervoeren. De bijgeleverde elementen zijn snel op te zetten, dankzij het plug-in systeem. Gereedschap is niet nodig! 

Keer op keer uniek 

Het frame heeft aan twee kanten Samba Backlit peesdoek. Dit is het nummer één doek voor verlichte frames. Je kunt voor beide zijden voor dezelfde print gaan of juist kiezen voor een andere boodschap. Doordat de peesdoeken gemakkelijk te verwisselen zijn, is je boodschap ieder keer uniek. 

Pixlip Go Counter 

De Pixlip Go Counter heeft een werkhoogte van 100 cm. Gebruik het tafelblad voor het presenteren van marketingmateriaal, om op te schrijven of als plek om visitekaartjes uit te kunnen wisselen. Bij de counter wordt uiteraard een opbergtas meegeleverd. 

Creëer een volledige stand 

Door middel van de Flexx Connector is het mogelijk om meerdere frames in een willekeurige hoek met elkaar te verbinden. Dit resulteert in stabiele hoekoplossingen en valt het frame vanuit verschillende hoeken extra op. Het is op deze manier supermakkelijk om een wand of een volledige stand te creëren. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pixlip Go frame” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *