Visitekaartjes

  • Automatische opmaak van businesscards
  • We kunnen ook werken met custom templates voor nog meer bestelgemak, neem contact met ons op voor je eigen landingpage met templates voor businesscards.
  • Altijd goed om bij je te hebben
  • Kies uit verschillende papiersoorten 
  • Het visitekaartjes als onderdeel van je huisstijl drukwerk
  • Oplages vanaf 100 stuks en ook voor grote aantallen medewerkers

Een onuitwisbare indruk 

Visitekaartjes zijn steeds vaker online. Toch zijn fysieke visitekaartjes op netwerkevents zoals op een beurs of congres onmisbaar. Je visitekaartje afgeven maakt indruk, zeker als je hierbij de juiste papiersoort en afdruk gebruikt. 

Maak het verschil 

Wil je graag het verschil maken? Kies dan voor bijzonder papier, zoals gedrukt papier. Ook 3D lakken of je visitekaartje voorzien van een QR-code maakt een sterke indruk. Door de QR-code te scannen met een smartphone heeft iedereen direct beschikking tot jouw contactgegevens. 

Verschillende formaten en papiersoorten 

Het standaard formaat voor een visitekaartje is 8,5 x 5,5 cm. Ook kunnen er andere formaten gebruikt worden! Neem hiervoor contact met ons op. Je kan kiezen uit maar liefst 9 soorten papier, in verschillende grammages. 

De hoogste kwaliteit 

De prints van de HP Indigo zijn van ontzettend hoge kwaliteit. De speciale elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Het kleurbereik is groot en de HP Indigo kan printen tot wel een DPI van 1625! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Visitekaartjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *