Stickers op rol

  • Vanaf één stuk te bestellen 
  • Dankzij lasersnijden geen stansmeskosten 
  • Kies voor iedere vorm! 
  • Door de digitale HP Indigo 6900 altijd hoge resolutie 
Stickers zijn ook op rol te bestellen! Met name binnen de retail wordt dit veel gebruikt. De stickers op rol zijn al vanaf 1 oplage te bestellen. 

Altijd haarscherp 

Bij het drukken van de stickers wordt de HP Indigo 6900 gebruikt. Deze printer maakt gebruik van een LEP-technologie, waarbij er hele kleine deeltjes inkt worden gedrukt. Dit zorgt voor een haarscherpe afbeelding en een mooie glans. 

Kies uit verschillende materialen 

De stickers zijn op verschillende materialen te bestellen. Kies voor zelfklevend mat papier, glanzend papier, witte folie, transparante folie, zilverfolie of Easy Dot. De stickers worden direct op een rol geleverd. 
Ook kunnen de stickers in een handige dispenser box worden geleverd. Om ervoor te zorgen dat de stickers niet zullen beschadigen, wordt er altijd een paar meter extra geleverd. Zo kom je nooit stickers tekort! 

Geen kosten voor het stansen 

Doordat de folies met een laser snijmachine gesneden worden, zijn er geen kosten voor het stansen. De stansvormen zijn niet meer nodig, waardoor de extra startkosten niet meer nodig zijn. 

Vernis 

De stickers worden beschermd door een laagje vernis. Dit is een laklaag die de stickers beschermt tegen invloeden van buitenaf. De sticker heeft een egale glans over de hele sticker, dit komt doordat er volvlak vernis gebruikt wordt. De inkt kan een andere glansgraad hebben dan de ondergrond waarop de inkt gedrukt wordt. Door het gebruik van vernis wordt dit verschil minimaal. Wil je je label graag later nog een keer printen, kies dan voor "papier mat". Hierdoor is de hechting optimaal. 

Voordelen van vernis 

Veelgehoorde voordelen van vernis zijn onder andere: 
krasvaste laklaag voor sticker of etiket
beschermt tegen invloed van buitenaf, zoals vocht
voordeliger dan laminaat
egale (licht) glanzende uitstraling

Stickers voor verschillende toepassingen

Kies voor het materiaal dat bij jouw toepassing past. Voor iedere toepassing zijn er verschillende materialen verkrijgbaar. Zoek je naar een sticker die ene permanente lijmlaag heeft? Ga dan voor witte folie, transparante folie of zilverfolie. Eén van de twee papiersoorten is dan ook een goede optie. Heb je liever een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Dan is de Easy Dot-folie een goede mogelijkheid. 
Let op: Het kan gebeuren dat de sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect verkleinen door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op rol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *