Reclameposters

  • Hoge resolutie 
  • Voordelige optie 
  • Kies uit mat of glanzend laminaat 
  • Zowel een enkel- als dubbelzijdige print 
De gedrukte posters worden geleverd in vier populaire formaten: A4, A3, A2 of B2. Het gebruik van posters is een bekend, makkelijk toepasbaar en effectief reclamemiddel. Op zoek naar een ander formaat? Kies er dan voor om de posters te bestellen via posterpapier of bluebackpapier. Op zoek naar posters die watervast zijn? Ook dit is mogelijk. 

Kies uit mat of glanzend laminaat 

Er kan worden gekozen om te print te voorzien van een laminaat. Je kunt kiezen uit een mat of een glanzend laminaat. Beide typen van laminaat zijn passend bij de uitstraling van jouw reclameposter. Tegelijkertijd wordt de print van de reclameposter beschermd. 

Zowel enkel- als dubbelzijdige print 

Het assortiment van posters kan veel mogelijkheden bieden. Het formaat, het ontwerp en de afwerking van de poster kunnen gekozen worden, en wordt vervolgens door ons gedrukt. Daarnaast kunnen de posters zowel enkel- als dubbelzijdig gedrukt worden. 

Scherpe afbeeldingen, prachtige glans 

Voor het printen van de posters gebruiken we HP Indigo printers. Deze printers hebben een LEP-technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hele kleine inktdeeltjes. Dit heeft tot resultaat dat afbeeldingen haarscherp worden afgedrukt. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reclameposters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *