Spandoek

  • Geschikt voor iedere toepassing 
  • Kies uit verschillende basismaterialen 
  • Verschillende afwerkingen 
  • Voorzien van een B1-certificaat 
Categorieën: ,

Al jarenlang een succes 

Op zoek naar een voordelige en effectieve manier om een merk onder de aandacht te brengen? Ga dan voor een spandoek! Een spandoek is al jarenlang één van de meest verkochte communicatiemiddelen omdat het zo effectief is. 

Kies uit 6 basismaterialen 

Het is mogelijk om uit verschillende basismaterialen te kiezen. Kies voor een PVC reclamedoek, een blockout of een luchtdoorlatend Meshdoek. Ook kun je voor een duurzaam alternatief gaan: ProPES Outdoor of ProPES FR zijn dan een goede optie. 

ProPES

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn duurzame en recyclebare doeken. Ze zijn gemakkelijk om op te vouwen en zijn gemaakt van licht materiaal. Hierdoor is het gemakkelijk te versturen en te monteren. ProPES Outdoor is de waterafstotende variant en ProPES FR werkt brandvertragend. 

Iedere afwerking is mogelijk 

Voor de afwerking van de doeken zijn er allerlei opties mogelijk. Je kunt het doek laten zomen, metalen of conische nikkel ringen toevoegen, of juist voor een zoom en ringen gaan. Ook een tunnel behoort tot de mogelijkheden. Komt het doek op een open plek? Ga dan voor de optie 'zomen' bij het bestellen. 

Voeg accessoires toe 

De doeken kunnen niet alleen in een rechthoekige vorm worden besteld, maar alle vormen zijn mogelijk! Bij ieder spandoek hebben wij passende accessoires, bijvoorbeeld spanners en tiewraps die het monteren van een spandoek nog makkelijker maken. Ook is het mogelijk om een passend frame bij een spandoek te bestellen. 

Ook voor grote formaten 

Wil je graag extra opvallen? Ga dan voor een spandoek met een extra groot formaat! Door middel van een speciale lastechniek kunnen we de grootste doeken aan elkaar vastzetten. Bestel de hele oppervlakte en lever dit in één bestand aan! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spandoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *