Autosticker

  • Maak van uw wagenpark rijdende visitekaartjes
  • Dé manier om naamsbekendheid te vergroten
  • Al vanaf één druk te bestellen
Categorieën: ,
Een autosticker is dé manier om naamsbekendheid te vergroten. Het is mogelijk om één auto te laten beletteren, maar ook kunt u ervoor kiezen om het gehele wagenpark te laten beletteren. Hierdoor wordt het wagenpark een representatief onderdeel van de huisstijl van een bedrijf.

Kies uit 3M™, Orajet® of Avery

Het is mogelijk om te kiezen voor transparante of witte autostickers van 3M™, Orajet® of Avery folie. Er zijn verschillende garanties en levensduren mogelijk. 3M™ biedt bijvoorbeeld garantie tot 96 maanden.

Snijden op verschillende manieren 

De autosticker kan in elke gewenste vorm worden gesneden. Dit kan op twee manieren: kisscut of trough cut. Bij kisscut wordt de folie tot de backing uitgesneden en bij trough cut is dit door de backing. Kisscut kan een handige methode zijn bij het appliceren.

Het beste plakken 

Plakken gaat het best met een omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C. Wanneer het te warm is, wordt de lijmlaag gomachtig en als het te koud is, dan kan de lijmlaag brokkelig worden. Ook is het van belang om de folie op een schone en vetvrije ondergrond te plakken. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Autosticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *