Banier

  • Goede aanvulling op bestaande uitingen
  • Zowel binnenbanier als gevelbanier
  • Blikvanger op ieder pand
  • Enkel- en dubbelzijdige bedrukking

Kies uit een binnenbanier of buitenbanier 

Een banier is een langwerpige doek, die van boven tot onder een blikvanger is. Door het gebruik van een banier vergroot u de uitstraling van uw merk. De binnenbanier wordt enkelzijdig bedrukt en is te vinden in showrooms. Deze voegen iets toe aan de beleving van de klant. Door de gevelbanier wordt de uitstraling van bedrijven ook buitenshuis vergroot. Deze worden gemonteerd aan de gevel van een pand. Door de haakse positie en de montage op hoogte is de banier een echte blikvanger. Met de dubbelzijdige bedrukking is de boodschap aan beide zijden zichtbaar.

Productinformatie 

De binnenbanieren zijn beschikbaar in transparante Flag en in een niet doorschijnende dekostof. De vlaggen worden geleverd in verschillende breedtes: 60, 80 en 100 cm breed. De lengte van de vlaggen is onbeperkt. Gevelbanieren worden geleverd in twee verschillende breedtes: 60 of 80 cm. De gevelbanieren worden gemaakt van banner 610. De lengte van de gevelbanieren heeft een maximum van 2,5 en 3 meter. 

Altijd goed op spanning 

Maak de banner compleet met de haakse baniersteun. Het ophangsysteem is sterk en van hoge kwaliteit, omdat het wordt gemaakt van rvs en een 304 legering. Bij het bevestigen van het doek breng je het doek meteen op spanning. Het resultaat is direct een strakke banier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *