One Way Vision Folie

  • Raamfolie die zelfklevend is 
  • Wel zicht naar buiten, niet naar binnen 
  • Zowel voor indoor als outdoor geschikt 
  • Te gebruiken als raamstickers voor voertuigen en panden 

Zowel indoor als outdoor 

One way vision folie is een zelfklevende folie. De folie is geperforeerd: de folie is voor 60% dicht en bestaat voor 40% uit gaatjes. De printzijde van de folie is wit en heeft een zwarte lijmlaag. De folie is binnen en buiten te gebruiken. 

One way vision

Door het one way vision effect is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar andersom lukt dat niet. Wel komt het daglicht uiteraard naar binnen. De heldere kleuren en de prints trekken de aandacht, omdat de achterzijde van de folie zwart is. Voor een optimaal resultaat is het gewenst dat het licht aan de zichtzijde helderder is dan aan de plakzijde, de doorkijkzijde. 

Het beste resultaat 

De prints op dit folie kunnen er minder krachtig uitzien dan normaal, omdat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat. Tip: verhoog het contrast met 10 tot 20% en kies voor heldere kleuren, zonder kleine teksten of andere details. 

Extra bescherming 

De folie voorzien van een extra beschermlaag zorgt ervoor dat de perforaties niet verstopt raken met vuil of met water. Het zicht naar buiten blijft hierdoor optimaal. Wel kan het gebeuren dat de gaatjes lichtelijk troebel kunnen worden en de folie minder helder blijft. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “One Way Vision Folie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *