Freesletters

  • Te voorzien van eigen print 
  • Bestel eenvoudig en online 
  • Te bevestigen in een handomdraai 
  • Kies uit verschillende materialen 
Freesletters en -cijfers zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Deze 3D letters worden vaak ingezet als gevelreclame. Zo valt een bedrijfsnaam, een routing of een aanduiding meer op
Onderscheidende freesletters met prints

Laat de boodschap van jouw klant extra opvallen door de letters te voorzien van een unieke print, passend bij de huisstijl, met bijvoorbeeld opvallende kleuren, patronen of beelden. In combinatie met het logo van jouw klant zorgt dit voor een krachtige uitstraling.
Kies het juiste materiaal

De toepassing en de gewenste uitstraling van de freesletters zijn bepalend voor de keuze van het materiaal. Maak freesletters van plexiglas, Forex®, Dibond®, Dibond® Butler Finish, Re-board® of Beelite. Al deze materialen krijgen een UV-print.
Uitgelicht: Dibond® Butler Finish

Feesletters van Dibond® Butler Finish hebben een printzijde van geborsteld aluminium en een achterzijde van zilver metallic. Bij het printen van dit materiaal blijft het geborstelde effect zichtbaar. Dit kies je wanneer je een luxe uitstraling met een rvs-look wilt. Het materiaal is geschikt voor binnen als buiten.
Tips bij de montage

Je bevestigt de freesletters in een handomdraai, bijvoorbeeld met afstandhouders, CTN lijm 060, CTN lijm 300 of permacol lijm. We helpen je ook op weg met handige artikelen over het monteren van freesletters, het opmaken van jouw bestand en het maken van een montagetekening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Freesletters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *