Roll up banners

  • Snelle en voordelige optie met grote impact
  • Kan keer op keer gebruikt worden
  • Eenvoudig in gebruik

Maximale zichtbaarheid van je bedrijf

Een roll-up banner is een ideaal communicatiemiddel voor beursevenementen. Door gebruik van roll-up banners promoot je snel, eenvoudig én voordelig. Ook zijn roll up banners ideaal voor de aankleding van je kantoor of winkel. Door de banner op een prominente plaats neer te zetten, zorg je voor maximale zichtbaarheid van de boodschap van je bedrijf! 

Gemakkelijk mee te nemen 

We leveren diverse modellen roll-up banners. Zo is er voor iedere plek en ruimte een passende banner. Door het handige systeem en de bijgeleverde draagtas neemt jouw klant de roll-up banner mee naar ieder evenement!

Airtex®

Airtex® is een zeer geschikt middel voor het maken van banners! Het is een fijn geweven polyester doeksoort en heeft een matte uitstraling. Het doek heeft een zeer grote kleurkracht en heeft een toplaag die krasvast is. 

Gemakkelijk te installeren 

Zet gemakkelijk jouw roll-up banner op! Dankzij het gemakkelijke systeem kun je de banners op iedere beurs gebruiken. Rol de banner uit en er staat direct een grote display voor je beursstand! Ook kun je banners gebruiken voor het aankleden van je winkel of kantoor. 

Mogelijke alternatieven 

Toch op zoek naar een alternatief? Kijk dan naar het Pixlip Go frame. Op zoek naar een groter oppervlak voor jouw boodschap? Dan kun je het beste gaan voor een beurswand.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roll up banners” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *