Wandkleed

  • Op maat gemaakt en perfect geprint
  • Ontwerp je eigen print, foto of patroon
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Passende roede en wandhaken beschikbaar

Geprint 100% katoen

Het geprinte wandkleed is gemaakt van 100% katoen en wordt geleverd met bijpassende wandhaken. De hoogte kan je zelf bepalen en daarnaast kan je kiezen uit vijf verschillende breedtes. Het materiaal is 420 gram per m2. Ook komen de kleuren goed uit op het materiaal, dankzij de hoge kwaliteit van de Alpha textielprinter.

Iedere ruimte een eigen stijl

Je kunt je eigen wandkleed ontwerpen met eigen logo's, een mooi patroon of een speciale afbeelding die past bij de huisstijl van jouw klanten. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende maten. Hierdoor kun je iedere ruimte voorzien van een eigen stijl!

Better Cotton Initiative

Het katoen wordt gemaakt naar de eisen van het Better Cotton Initiative (BCI). Dit initiatief is een samenwerking tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven, met als doel om de katoenteelt duurzamer te laten verlopen. Het katoen wordt wereldwijd verbouwd en vervolgens samengebracht op verschillende plekken. Het vermengen van de katoen komt de kwaliteit ten goede.

Productinformatie

De zijkanten van het wandkleed worden altijd omgezoomd. Dit zorgt voor een kwalitatief geheel. De roede aan de bovenkant is hierdoor altijd 30 cm breder dan het doek, 15 cm aan elke kant. Een wandhaak plaatsen gaat dan gemakkelijker en de print komt zo het best tot zijn recht. Ook kan het wandkleed aan de onderkant verzwaard worden, waardoor het uiterlijk nog strakker wordt.

Alternatieven

Vind je een wandkleed toch wat te groot? Kijk dan eens naar een textielposter! Als je zoekt naar een geschikte aankleding van de wand, dan is WalltexPro een goede optie. Liever niet aan de slag met behanglijm? Kijk dan eens naar een textielframe of een akoestisch paneel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandkleed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *