Vlag eigen formaat

  • Zelf samenstellen van een vlag naar wens
  • Verschillende afwerkingen zijn mogelijk
  • Ieder formaat is mogelijk
Categorieën: ,

Als jouw ontwerp er ergens anders niet tussen staat 

Stel je vlag van eigen formaat hier samen! Valt jouw vlag niet onder één van de standaardproducten? Maak dan hier jouw eigen vlag, met verschillende mogelijkheden op het gebied van formaten en afwerkingen. 

Kies uit drie stoffen 

We werken met drie stoffen voor het maken van vlaggen. Het materiaal Flag is de meest universele stof. Flag PET is een duurzamer alternatief en dankt zijn naam aan de PET-flessen die worden gebruikt bij het maken van deze stof. Longlife is een stof die extra sterk is en minder snel rafelt. 

Afmetingen zijn onbeperkt 

Voor binnen en buiten leveren we vlaggen in twee modellen: een staand en een recht model. Hierbij kunnen de vlaggen tot wel 310 cm één deel vormen. De lengte van de vlaggen is echter onbeperkt. Wil je een nog bredere vlag? Dan zetten we de delen aan elkaar. 

Verschillende afwerkingen

De vlag kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Kies voor een afwerking met een witte band en witte haken of juist voor een zwarte band met zwarte haken. Ook kun je ervoor kiezen of je deze afwerking aan de rechter- of aan de linkerkant van de vlag wil hebben.  

Flagfix: je vlag altijd op de juiste plek 

Gebruik de Flagfix karabijn om de vlag met een staand model extra goed te bevestigen. Door de elastische eigenschappen komt er minder spanning te staan op de vlag. Hierdoor gaat de mast van de vlag langer mee. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlag eigen formaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *