Posters

  • Verschillende formaten beschikbaar: van A4 tot abri formaat
  • Ook beschikbaar in kleine oplages 
  • Extra keuze uit mat of glans laminaat
  • Keuze uit 11 verschillende papiersoorten

Bekend, makkelijk toepasbaar en voordelig 

Posters komen veel voor in ons straatbeeld. Eerst waren posters alleen voorzien van tekst en later van afbeeldingen. Nu zijn posters een van de meest bekende, makkelijk toepasbare en goedkope reclamemiddelen. De posters zijn in verschillende formaten te bestellen! 

Kies uit verschillende formaten

De posters worden in diverse maten aangeboden. Kies voor posters variërend tussen een A4 en een abri formaat. De posters die wij leveren worden digitaal geprint. Hierdoor is het mogelijk dat de posters snel geleverd worden en is de prijs voor posters al vanaf een kleine oplage interessant. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten laminaat. Dit hangt mede af van de papiersoort waarvoor je kiest. De keuze is ruim: je kunt uit maar liefst 11 soorten papier kiezen! Het is mogelijk om uit twee soorten laminaat te kiezen: mat en glanzend. 

Diverse printtechnieken 

Afhankelijk van het formaat en het materiaal, worden de posters op verschillende printers geproduceerd. De posters van groot formaat worden op een UV of Latex printer gepubliceerd. De kleinere posters worden geprint op één van de HP Indigo 12000 persen. De HP Indigo 12000 heeft een drukformaat van maximaal 50 x 70 cm en een bereik van maar liefst 1625 DPI. Op zoek naar een poster die buiten dit formaat valt? Kies dan voor een grote poster! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Posters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *