Stickervellen eigen formaat

  • Hoge kwaliteit door digitale HP Indigo 6900
  • Kies verschillende contouren 
  • Buiten contouren printen is ook mogelijk 
  • Geen stansmeskosten 

Bepaal zelf de vorm en indeling 

Maak van stickers echte eyecatchers door je eigen ontwerp! Het is mogelijk om het formaat van de sticker en de indeling per vel zelf te bepalen. Het maximale formaat van de vellen is 21 x 30 cm. 

Resolutie van maar liefst 812 dpi

Voor het printen van de stickers gebruiken we de HP Indigo 6900-LEP technologie. Door deze technologie worden er zeer kleine inktdeeltjes gebruikt voor een uniforme glans en een optimale scherpte van de afbeelding. 

Verschillende materialen mogelijk

De stickervellen zijn te bestellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Na het printen van de stickers worden deze gesneden met een supersnelle lasersnijder. 

Lasersnijden = geen stansmeskosten 

Doordat we gebruik maken van een lasersnijder, zijn er geen stansmeskosten. De optimale indeling van een stickervel wordt automatisch bepaald. Slechts één oplage bestellen? Ook dit is geen probleem bij Corporate Print. 
Let op: Het kan gebeuren dat jouw ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect tegengaan door geen onnodig dunne kaders om je bestand heen te zetten. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickervellen eigen formaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *