Taree FR

  • Heeft een regelmatige weefstructuur
  • Is voorzien van vlamvertragend garen  
  • Heeft een M1-certificaat 
  • Kan worden gebruikt voor hospitality, projecten en de particuliere markt 
  • Kamerhoge gordijnstof, ongeveer 320 cm 

Regelmatige weefstructuur, hoogwaardige kwaliteit

Gebruik Taree FR (Inbetween 135 gr./m²) voor jouw gordijnstof. Het heeft een regelmatige weefstructuur en een hoogwaardige kwaliteit. De stof is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat de stof zo soepel mogelijk valt en de kleurintensiteit op zijn best is. 

Semi-transparante stof 

De stof is semi-transparant en is een stukje voller dan vitrage, dit komt door de dikkere draad die wordt gebruikt. Hierdoor kan je van binnen naar buiten kijken, maar kan dat andersom niet. 

Ook geschikt voor extra hoge plafonds

Taree FR is uitermate geschikt als kamerhoge gordijnstof. Heb je een extra hoog plafond? Ook dat is geen probleem! De stof is namelijk om te draaien, dus je ontvangt dan de benodigde hoogte en een baanbreedte van ongeveer 295 cm. 

Werkt vlamvertragend 

De stof is gemaakt van vlamvertragend garen, 100% permanent Fire Retardant garen. Dit zorgt ervoor dat de vlamvertragende eigenschappen permanent zijn en niet verloren gaan na het wassen. 

Duurzaam 

Taree FR wordt geprint met een duurzame printtechniek, die weinig inktverbruik met zich meebrengt. De gebruikte inkten zijn bovendien milieuvriendelijk en VOC-vrij. Het is niet nodig om de stof na de productie uit te wassen. Hierdoor wordt een heleboel water bespaard. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taree FR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *