Vloersticker

Zowel binnen als buiten te gebruiken 

Vloerstickers zijn ideaal voor vlakke toepassingen die extra aandacht kunnen gebruiken. De vloerstickers zijn slijtvast en in elke vorm te bestellen. De stickers zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. 

High end kwaliteit 

Voor tijdelijke toepassingen raden wij de Promotionele vloerfolie aan. Wil je stickers van high end kwaliteit? Ga dan voor Roughmark, Orajet® 3651 of folies uit de 3M™-lijn. De vloerstickers worden voorzien van laminaat die ervoor zorgt dat de print wordt beschermd tegen vocht en vuil. 

3M™ Envision 48-20

Eén van de folies uit de 3M™-lijn is de 48-20 Envision™. Dit is een witte, matte polymeer printfolie die PVC-vrij is. Ook is de folie is 100% recyclebaar door het gebruik van milieuvriendelijke inkten. Daarnaast zorgt de grijze lijmlaag voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond.

Extra grote formaten ook mogelijk

Op zoek naar een vloersticker van extra groot formaat? Het is gemakkelijk om het hele oppervlak te bestellen en dit in één bestand aan te leveren. Het bestand wordt dan automatisch opgedeeld en voorzien van een extra marge van 1,5 cm. Hierdoor kun je altijd plakken zonder naden, wat een perfect eindresultaat geeft. 

Perfect plakken 

Bij het plakken is het van belang dat de sticker een temperatuur heeft die tussen 10 en 32°C is. Is de temperatuur te hoog, dan vormt zich een gomachtige lijmlaag en als het te koud is wordt de lijmlaag brokkelig. Ook wordt sterk aangeraden om de folie op een droge, schone en vetvrije ondergrond te plakken. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloersticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *