Lodi

  • Lodi stof speciaal voor meubelstoffering
  • Soepel polyester met fijne linnen structuur
  • In elke gewenste vorm vanaf één m²
  • Duurzaam en milieubewust geprint
Categorieën: ,

Linnen look 

Lodi is een stof die dicht is en gemaakt is van 100% polyester garen (Linnen look 220 gr./m²). De stof heeft een stabiel en stevig effect, dankzij de platbinding. Door de slubdraad krijgt het materiaal een linnen effect. De stof krijgt meer structuur en een onregelmatige, natuurlijke look. 

Te bestellen vanaf 1 m²

De stof valt soepel en is geschikt voor gordijnen, meubelstoffering en kussens. Lodi is te bestellen vanaf 1 m². Aangeraden wordt om ongeveer 2 cm extra rondom te bestellen, zodat de stof nog wat extra kan rekken of krimpen.

Geen rafelende stof 

Lodi wordt gesneden door een warmtelaser. Het polyester wordt hierdoor zeer nauwkeurig dichtgesmolten en gaat het rafelen van de stof tegen. De lichtechtheid waarde van Lodi is tijdens het testen vijf bij een vol geprint vlak.

Duurzaam proces 

Lodi wordt met een duurzame sublimatie transfer printtechniek geprint. Deze techniek heeft een zeer laag inktverbruik. De inkten werken op waterbasis en zijn milieuvriendelijk. Het is dan ook niet nodig om de stof uit te wassen na de productie. Dit maakt het productieproces volledig waterbesparend.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lodi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *