Kendal

  • Heeft een haarscherpe print
  • Te gebruiken voor sierkussens en gordijnen 
  • Soepelvallend polyester 
  • Heeft een keperbinding voor een stoere look en feel
Categorieën: ,

Soepele valling en haarscherpe print

Kendal is een stof van polyester in een twill- of keperbinding (Twill 210 gr./m2). Het is een sterke, maar tegelijkertijd subtiele binding en heeft een duidelijke diagonale lijn met een stoere look en feel. Kendal vooral goed te gebruiken in het interieur, zoals gordijnen en sierkussens. De stof heeft namelijk een soepele valling én bovendien een haarscherpe print. Ook is Kendal goed te confectioneren.

Geschikt voor allerlei interieurtoepassingen

Kendal is goed te gebruiken als overgordijn. Hierdoor wordt de akoestiek geregeld en blijft de kou buiten. Liever iets anders? Kendal is ook geschikt voor sierkussens. Door de high end printkwaliteit kan de stofsoort ook worden gebruikt voor textielposters. Je bestelt Kendal al vanaf één m² on demand met jouw unieke prints. Ga voor jouw project uit van circa 2 cm extra rondom, rekening houdend met de rek en krimp van de stof. Het materiaal heeft een maximale printbreedte van circa 292 cm.

Hoge lichtechtheidswaarde 

Het materiaal wordt geprint door middel van een duurzame en milieuvriendelijke printtechniek. Het is niet nodig om de stof na het printen uit te wassen. Dit maakt het printen extra waterbesparend en dus duurzaam. De  Durst Alphaprinter print met acht pigment inktkleuren op waterbasis. De inkten die we gebruiken hebben een hoge lichtechtheidswaarde. De lichtechtheidswaarde van Kendal heeft na het testen een score behaal van zeven bij een vol geprint vlak. Daarnaast printen wij on demand, waardoor we alleen produceren wat jij bestelt en geen materiaal verspillen.
Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kendal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *