Vinyl sticker

  • Geschikt voor vlakke ondergronden
  • Kies uit alle vormen 
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Geschikt voor prints met een breedte van 148 cm 
Categorie:

Zelfklevend en watervast

De stickers zijn gemaakt van PVC dat zelfklevend en watervast is. Het is mogelijk om te kiezen uit een folie die transparant of wit is. Je kunt de folie natuurlijk full color laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om voor witprint te kiezen! 

Welke vorm het best bij jou past 

Het is mogelijk om de vinylsticker in allerlei vormen te bestellen: rond, vierkant of driehoekig of welke vorm het beste bij jou past. Je kunt de stickers laten schoonsnijden of contoursnijden. 

Gemaakt van 3M™, Orajet® of Avery Dennison

Het is mogelijk om voor transparante of witte Vinylstickers van 3M™, Orajet® of Avery Dennison folie te kiezen. Afhankelijk van de binnen- of buitentoepassing, kies je voor verschillende garanties. Zo biedt 3M™ een garantie tot 60 maanden. Orajet® of Avery Dennison folies bieden geen garantie, maar een een levensduur.

Als je groots wil uitpakken 

Op zoek naar een extra grote vinylsticker? Ook dit is mogelijk! Bestel het gehele oppervlak en lever dit in één bestand aan. Wij zorgen ervoor dat het bestand wordt opgedeeld en ieder deel wordt voorzien van een marge van 1,5 cm. Hierdoor is het mogelijk om naadloos te plakken en heb je een perfect eindresultaat! 

Op zoek naar iets kleiners 

Als je op zoek bent naar iets kleiners, kun je ook bij ons terecht! Bestel bij ons stickers in iedere vorm in het formaat van 3 tot 25 cm. De stickers zijn zonder pelrand, ideaal voor kortlopende acties.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vinyl sticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *