Statisch hechtende folie

  • Breng aan zonder plaklaag
  • Te gebruiken voor gladde en glazen ondergronden 
  • De uitvoering is zowel in het wit als transparant mogelijk 
  • Te gebruiken voor tijdelijke toepassingen
Categorie:
Productbeschrijving Statisch hechtende folie
Statisch hechtende folie wordt gemaakt van hoogwaardige homopolymere PVC plakfolie. De folie is gemakkelijk toe te passen en geschikt voor oppervlakken van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Het heeft een maximale printbreedte uit één stuk tot 133 cm.
Milieuvriendelijk en voor tijdelijke acties

Statische raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van ftalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste statisch hechtende plakfolies op de markt. De folie is speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende thema's.
Plakken met koud water

Je maakt deze folie hechtend met water. Maak het raam voor het aanbrengen van de folie licht vochtig met een plantenspuit. Neemt de kleefkracht van statisch hechtende folie na een tijdje af, dan kun je de plakzijde van de folie afnemen met een vochtige doek met koud water.
Kies uit witte of transparante statisch hechtende folie

Je plakt de folie bijvoorbeeld op ramen en spiegels en kiest uit een witte of transparante folie voor de juiste uitstraling. De witte variant heeft een ondoorzichtige basis. Transparante statisch hechtende folie is weliswaar transparant, maar niet geheel doorzichtig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statisch hechtende folie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *