Beachflags

  • Voordelige manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken
  • Zowel voor indoor als outdoor geschikt
  • Ideaal voor beurzen, evenementen of open dagen
Categorie:

Geschikt voor allerlei toepassingen

De beachflags hebben een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Beachflags zijn geschikt voor vele toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig om op te zetten en bovendien betaalbaar. Ook is het mogelijk om jouw ontwerp over te laten lopen in de tunnel van de beachflag, dit wordt ook wel de pocket genoemd. De straightflag is het populaire, langwerpige model. Andere modellen zijn de dropflag en de waveflag. Ook verkopen wij mini beachflags! 

Kies uit Flag of Flag Longlife 

Er zijn verschillende stoffen mogelijk voor het bestellen van de straight flag. Zo kun je kiezen uit Flag en uit Flag longlife. De universele stof is Flag en wordt omgezoomd, zodat de levensduur wordt verlengd. Flag longlife hoeft daarentegen niet omgezoomd te worden, het is licht geperforeerd en sterk. Beide stoffen hebben een brandcertificaat.

Kies voor tunnel in ieder gewenst ontwerp of kleur

De tunnel van de beachflag kan iedere kleur zijn! Hierdoor is het mogelijk om jouw ontwerp te verwerken in de tunnel. Het is aan te raden om de achterzijde van de tunnel te voorzien van een enkele kleur te voorzien. Laat je het patroon doorlopen, dan zal deze door de confectie niet mooi aansluiten met de rest van de vlag. 

Te combineren met allerlei accessoires

De beachflag is te combineren met allerlei accessoires, denk bijvoorbeeld aan de beachpole! Hierbij ontvang je ook een handige draagtas. Ook blijft de beachflag altijd staan dankzij een grondplug, grondpen, standaard, parasolvoet, rotator en voetplaat.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beachflags” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *