Stretchdoek

  • Geschikt voor diverse frames
  • Kies uit 7 doeksoorten
  • Gemakkelijk te verwisselen 
  • Voorzien van een B1-certificaat, dus geschikt voor de openbare ruimte 
Categorie:

Al jarenlang een succes

Door middel van een stretchdoek presenteer je gemakkelijk jouw unieke print en deze is ook nog eens makkelijk te verwisselen. Een stretchdoek is bovendien op allerlei plekken in te zetten. 

Kies uit 6 materialen 

De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende polyester doeksoorten van hoogstaande kwaliteit: Dekostof, Decotex, Structex, Samba Backlit, Blackback en Theater. Ook hebben de stretchdoeken altijd een B1-certificaat. Doordat het materiaal moeilijk ontvlambaar is, verspreidt brand zich minder snel. 

Dekostof 

Dekostof is een zeer geschikt materiaal voor stretchdoeken. Het doek is helder wit van kleur en is mat. De sublimatie printtechniek zorgt ervoor dat de kleuren het weefsel van het doek trekken. Ook is het mogelijk om het doek te wassen of te strijken. 

Gemakkelijk te verwisselen

Een stretchdoek is voorzien van een platte siliconen pees. Je kunt hiermee het doek gemakkelijk in een stretchframe spannen. De doeken zijn heel geschikt voor alle (LED) stretchframes. 

Supersnel monteren

Monteren was nog nooit zo makkelijk met de kunststof e-locktool. Hiermee druk je het doek heel snel in het frame. Hierdoor staat het doek meteen mooi op spanning! 
 Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stretchdoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *