Stickers op vel

  • Dé manier om uw bedrijf te onderscheiden
  • Stickers van hoge resolutie
  • Uniforme glans

De eerste indruk van jouw bedrijf 

Stickervellen zijn ideaal te gebruiken als promotiemateriaal en als gebruik op veel producten. Daarnaast zijn ze, net als etiketten, een belangrijk onderdeel van de eerste indruk van uw bedrijf. Door het gebruik van stickers, krijgt uw bedrijf een eigen identiteit.

Optimaal gebruik van papier 

Stickers tot een lengte van 30 cm worden in een zo efficiënt mogelijk patroon op een vast formaat stickervel geplaatst. Het aantal stickers per vel hangt dus samen met de grootte van jouw ontwerp. Wij plaatsen jouw sticker tot 30 cm in een zo gunstig mogelijk patroon op een vast formaat stickervel van 33,3 bij 26,5. Het aantal stickers op een vel is dus afhankelijk van de grootte van jouw sticker.

Resolutie van maar liefst 812 dpi

Voor het printen van de stickers gebruiken we de HP Indigo 6900-LEP technologie. Door deze technologie worden er zeer kleine inktdeeltjes gebruikt voor een uniforme glans en een optimale scherpte van de afbeelding. 

Verschillende materialen mogelijk

De stickervellen zijn te bestellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Na het printen van de stickers worden deze gesneden met een supersnelle lasersnijder. 

Laminaat of vernis als extra beschermlaag 

Je stickers extra goed beschermen? Voorzie ze dan van een beschermlaag van glanzend of mat laminaat. Ook kan je kiezen voor een laklaag of UV-werend laminaat. 

Lasersnijden = geen stansmeskosten 

Doordat we gebruik maken van een lasersnijder, zijn er geen stansmeskosten. De optimale indeling van een stickervel wordt automatisch bepaald. Slechts één oplage bestellen? Ook dit is geen probleem bij Corporate Print. 

Vernis

De beschermende laklaag die wordt aangebracht over de sticker, wordt ook wel vernis genoemd. De laag beschermt de inkt tegen allerlei invloeden van buitenaf. De vernis wordt aangebracht als een inkt zonder pigment. Door de afwerkingslaag is jouw product beter beschermd krassen en vocht. 
Let op: Het kan gebeuren dat jouw ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect tegengaan door geen onnodig dunne kaders om je bestand heen te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op vel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *