ProPES FR

  • Recyclebaar 
  • Geschikt voor indoor gebruik 
  • Gemakkelijk te monteren 
Categorieën: , ,
Productbeschrijving ProPES FR
ProPES FR is het brandvertragende, lichte en recyclebare polyester doek. Hiermee heb je voor jouw klanten een uniek product in handen. Onze lasersnijtechniek zorgt voor een nauwkeurige afwerking.
Gemakkelijk monteren en brandvertragend

ProPES FR is een licht materiaal, waardoor je het makkelijk monteert. Daarnaast heeft het materiaal een EN 13501 - Klasse B brandcertificering. Zo kun je het goed voor openbare ruimtes inzetten.
Laat prints eruit springen met ProPES FR

Door de hoogst mogelijke kleurintensiteit springen jouw prints er nog meer uit in vergelijking met andere doeken. Daarnaast absorbeert het doek licht, waardoor ProPES FR een matte uitstraling heeft en de print altijd zichtbaar is.
Met diverse afwerkingen

ProPES FR heeft uitgebreide afwerkingsmogelijkheden. Op festivals wordt veel gebruik gemaakt van doeken met een ronde pees. We werken ProPES FR desgewenst af met conische ringen voor een betere bevestiging van het doek en om uitscheuren te voorkomen.
Verstuur ProPES FR gemakkelijk

Het houdt niet op met de voordelen in montage, kleurintensiteit en afwerkingen. ProPES FR is ook nog eens een opvouwbaar materiaal, zodat je het als een compact pakket kunt versturen. Je bespaart flink op verzendkosten, omdat het pakket minder ruimte inneemt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProPES FR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *