Katoen

  • Geleverd vanaf één m²
  • 100% fijngeweven 
  • Hoogst haalbare lichtechtheid 
  • Geschikt voor ieder interieur
Categorieën: , ,

On demand printen 

Uit de selectie voor katoen is gekozen voor rijke, fijn geweven katoenen stoffen. Dit zijn Pro Cotton Satin (Cotton Satin 100 gr./m2) en Pro Cotton Percal (Cotton Percal 130 gr./m2). D stoffen kunnen uitstekend worden gebruikt voor indoor decoratie in kleine oplages. We printen on demand, waardoor er veel minder textiel wordt verspild dan bij dan traditionele methoden. 

Pro Cotton Satin: licht glanzend 

Deze stof heeft de fijne eigenschappen van katoen: het is ademend en vochtabsorberend. Het wordt wel eens verward met polyester satijn, maar satijn zegt alleen iets over de manier van weven en niets over de stof. Anders dan bij het Pro Cotton Percal wordt bij satijn het katoen veel dichter op elkaar geweven. Ook liggen de bovenste inslagdraden los, waardoor de stof licht glanst. Een luxe look and feel! 

Pro Cotton Percal: geweven katoen

Deze stof is een luxe stof die bovendien een zachte look heeft. Wat de stof luxer maakt dan ander katoen is het aantal draden dat wordt gebruikt. Het heeft een fijner garen, waardoor de stof zachter, gladder en prettiger aanvoelt. Er bevinden zich meer dan 200 draden in de stof per vierkante inch. Hierdoor pilt het niet snel en blijft het langer mooi. 

Duurzaam 

Het is mogelijk om katoen al per 1 m2 te bestellen. Hierdoor is het ideaal om de stof te testen, te keuren of te verwerken in een eigen design. De prints van de Alpha-printer verkleuren niet snel en zijn van high end kwaliteit. Wassen, strijken of drogen? Allemaal geen probleem! Ook verbruikt het printproces nauwelijks water en gaat het printen ook nog eens duurzaam. 
Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Katoen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *