Raamsticker

  • Gemaakt van 3M™ Orajet® of Avery
  • Al vanaf één stuk te bestellen 
  • Ideaal voor allerlei uitingen 

Geschikt voor allerlei doeleinden 

Raamstickers kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo kan het privacy bieden in spreek- en behandelruimtes. Ook kunnen raamstickers helpen om de aandacht te trekken van voorbijgangers. 

Gemakkelijk aanbrengen

Het aanbrengen van raamstickers is gemakkelijk met de kwaliteitsfolies van 3M™, Orajet® en Avery Dennison. Welk folie het meest geschikt is, hangt af of u het binnen of buiten gebruikt. Ook kan er worden gekozen uit wit, transparant, glashelder, zandstraal en One way vision. 

Bijzondere effecten 

Door een transparante folie kun je ook voor een print in spiegelbeeld kiezen. De raamsticker plak je dan aan de binnenkant van het raam, deze is dan aan de buitenkant zichtbaar. Hierdoor gaat de sticker een stuk langer mee. Dankzij witprint is het mogelijk om allerlei bijzondere effecten te creëren. 

Ook extra grote stickers mogelijk 

Het is ook mogelijk om extra grote raamstickers te bestellen. Bestel het gehele oppervlak en lever dit aan in één bestand. Wij zorgen er dan voor dat het bestand wordt opgedeeld en wordt voorzien van een extra marge van 1,5 cm. Zo kun je altijd naadloos plakken met een perfect eindresultaat!

Vragen over dit product? Neem contact met ons op! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raamsticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *