3M™ Clear View 8150

  • Heldere zelfklevende glasfolie van 3M™
  • One way vision effect door print in spiegelbeeld
  • Het is net glas, alleen een echte kenner ziet het verschil
  • Lange levensduur en geschikt voor permanente signing
Categorie:
Productbeschrijving 3M™ Clear View 8150
De 3M™ Scotchcal™ Clear View IJ8150 folie is een transparante, glanzende gegoten printfolie voor glastoepassingen. De folie én lijmlaag zijn beide zo helder als glas, hierdoor geven de onbedrukte delen perfect helder zicht. De delen die bedrukt zijn, bieden privacy.
Creëer bijzondere effecten

Op deze glasheldere printfolie printen we full color en met witte inkt. Met witprint creëer je bijzondere effecten, zoals een zandstraal effect. Tip: maak een ontwerp voor het gehele glasoppervlakte. Als je een ontwerp voor een deel van het oppervlakte maakt, zijn de randen van de folie zichtbaar.
Lange levensduur, inclusief garantie

De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 heeft een levensduur voor binnentoepassingen van vijf jaar. De folie is toepasbaar voor permanente signing en promotie. De 3M™ Clear View biedt drie jaar garantie voor buitentoepassingen met en zonder witprint.
Voor vlakke en lichtgebogen ondergronden

De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie is de perfecte oplossing voor vlakke en licht gebogen oppervlakken, zoals autoruiten. Breng deze zelfklevende folie nat aan en vereenvoudig je werk met onze signtools, zoals rakels en ontvetter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3M™ Clear View 8150” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *