Blackback

  • Heeft een zwarte blockout rug
  • Polyester doek met textiellook 
  • Prints tot 496 cm
  • Kan gebruikt worden voor openbare ruimtes, heeft een B1-certificaat
Categorieën: ,

Voorkom dat licht door je doek heen schijnt 

Zorg ervoor dat zon- en kunstlicht niet door je doek heen schijnen. Dit bereik je door Blackback te gebruiken. Dit is een polyester doek die ervoor zorgt dat het licht wordt geblokkeerd. Het materiaal heeft een zwarte blockout rug. Hierdoor blijft de print perfect zichtbaar. De voorkant van de doek heeft een natuurlijk uiterlijk. Blackback is goed te gebruiken voor allerlei indoor toepassingen, denk bijvoorbeeld aan een beurs of een netwerkevenement. 

Kies uit twee doeksoorten 

We leveren twee verschillende doeksoorten: Blackback Soft kan worden opgevouwen, wat erg handig is bij het bewaren van de stof. De prints zijn door de gebruikte printtechniek zo goed als geurloos. De doeken worden geprint tot een breedte van 310 cm. Blackback XL kan tot 496 cm uit één geheel worden geprint. Door de grote afmetingen en het lage gewicht is dit doek ideaal voor de frames die het allergrootste zijn. 

Combineer met textielframes 

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de textielframes wordt vaak toegepast als peesdoek met stabilizers. Door de blockout-werking zijn de stabilizers niet zichtbaar. Ook kan het doek worden gebruikt in lichtbakken: indien gewenst kan het licht aan één kant geblokkeerd worden. 

Gemakkelijk monteren 

Wil je nog gemakkelijker monteren? Hiervoor kan je de e-locktool goed gebruiken! Met deze tool zet je het doek snel en gemakkelijk in het frame. Het resultaat is een mooi gespannen doek. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blackback” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *