Blokkerend doek

  • Blokkerende polyester doeken
  • Keuze uit drie doeksoorten
  • Met prints tot 496 cm
  • Geschikt voor openbare ruimtes door B1-certificaat

Kies uit verschillende stoffen 

Door het gebruik van een blokkerend doek blijft de print altijd goed te zien. Kies uit verschillende polyester stofsoorten: Blackback Soft, Blackback XL en Theater. 

Blackback soft, Blackback XL of Theater

Blackback soft is tot lengtes van 310 cm verkrijgbaar als 1 deel. De print is door de gebruikte techniek geheel geurloos. Heb je een grotere afmeting nodig? Dan is Blackback XL een geschikt materiaal. Dit doek kan tot een lengte van 496 cm in 1 geheel geprint worden. De andere stofsoort, Theater, kan ook tot een breedte van 496 cm geprint worden. Het verschil tussen Blackback XL en Theater is dat Blackback XL een zwarte achterkant heeft en Theater een witte achterkant. Ook is Theater van zwaardere kwaliteit en het meest geschikt voor outdoor gebruik. 

Vaak gecombineerd met textielframes 

Het materiaal wordt vaak in een textielframe geplaatst met behulp van stabilizers. Dankzij de blockout-werking zijn de stabilizers niet te zien. Ook kan het doek gebruikt worden in lichtbakken. 

Eenvoudig en gemakkelijk te monteren 

Tot slot zijn de blokkerende peesdoeken gemakkelijk te monteren. De E-locktool is hierbij een ideaal hulpmiddel. Het doek is zo snel in het frame te drukken en het doek staat direct mooi op spanning. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blokkerend doek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *