Bouwhekdoek

  • Keuze uit verschillende materialen 
  • Is effectieve buitenreclame 
  • Meegeleverde tiewraps in zes verschillende kleuren 
  • Heeft een formaat van 335 x 175 cm
Categorieën: ,

Maximale aandacht voor de boodschap 

Bouwhekken zorgen ervoor dat een bouwplaats of een evenement wordt afgeschermd. Door de plaatsing van een bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en is er maximale aandacht voor de boodschap. Hierdoor is het mogelijk om op te vallen in de grijze massa! 

Kies uit verschillende materialen 

We leveren zes verschillende materialen voor de werfdoeken: Banner 510, Flag, Flag PET, Meshdoek, ProPES FR of ProPES Outdoor. Behalve ProPES outdoor hebben alle materialen een B1-certificaat, waardoor ze geschikt zijn voor openbare ruimtes.

ProPES FR 

ProPES FR heeft een hoge kleurintensiteit en zorgt er tegelijkertijd voor dat het licht wordt geabsorbeerd. Dit heeft een matte uitstraling als resultaat. Ook werkt ProPES FR brandvertragend. Bovendien is het makkelijk te versturen, doordat het materiaal opvouwbaar en licht is. 

Strak eindresultaat 

Een bouwhekdoek is een ideale blikvanger met een oppervlakte van ongeveer 6 m². Het formaat van het doek is 335 x 175 cm. Het doek wordt om de 30 cm afgewerkt met ringen, waaraan tiewraps bevestigd kunnen worden voor een strak eindresultaat. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bouwhekdoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *