Handreinigingsunit

  • Desinfecteer je handen snel en gemakkelijk
  • Huidvriendelijk en hydraterend
  • Verschillende soorten beschikbaar

Voorkom verspreiding van het coronavirus

Verdere verspreiding van het coronavirus kan onder andere worden voorkomen door vaak je handen te wassen. Een handreinigingsunit is hiervoor ideaal! Hierdoor kan jouw klant veilig aan de slag in de 1,5 meter-samenleving.

Handen wassen zonder water 

Door gebruik van een handreinigingsunit kan jouw klant ook garanderen dat het mogelijk is om handen te wassen, zelfs op plekken waar geen stromend water in de buurt is. De reinigingsunit hoeft niet te worden aangesloten op elektra of water, waardoor deze overal gebruikt kan worden! Ook is de reinigingsunit gemakkelijk om te verplaatsen en snel in gebruik. Ook is er geen gedoe meer met doekjes, handpompjes die iedereen vastpakt en druppels die op de grond vallen. Handen wassen was nog nooit zo simpel! 

Model Slim 

De handreinigingsunit Slim is dankzij zijn afmeting en ontwerp stijlvol en slank. De unit neemt minder ruimte in dan normaal en is hierdoor zeer geschikt in kantoren of in winkels. Het model Slim heeft een RVS binnenwerk en een pompsysteem dat onderhoudsvrij is. Dankzij de grote voorraadtank is het mogelijk om wel 2.000 je handen te desinfecteren! 

Cube of Robuust 

De reinigingsunit Cube bestaat uit sterk roestvrijstaal. Dit is ideaal voor intensief gebruik en heeft daarnaast een lange levensduur. Voor outdoor gebruik is dit dus de perfecte optie! Zowel bij regen als bij zonneschijn is dit de perfecte optie, omdat de handreinigingsunit extra beschermd is door folie met laminaat. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handreinigingsunit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *